20 jaar


20 jaar  

Glas in lood

Wil Wessels is het meest bekend om glas-in-lood panelen voor ramen, deuren of in het plafond te maken. Ook maakt hij raamdecoraties, zoals voorzetramen en raamhangers. Deze worden geplaatst in woningen, kerken, winkels, cafe's of restaurants.

Wil is ook bekend met het brandschilderen van glas en tevens is het mogelijk om het glas-in-lood paneel in isolatieglas te bouwen. U hebt een ruime keuze aan glassoorten en kleuren, zoals mondgeblazen antiekglas, waterglas, cathedraalglas, blank glas et cetera. Aan de hand van de gekozen ontwerpen wordt eerst het glas uitgesneden en daarna in het lood gezet. Vervolgens wordt het gesoldeerd en tot slot worden de panelen gekit en schoongemaakt.

Mocht u belangstelling hebben voor glas-in-lood dan bent u bij ons aan het goede adres. U kunt namelijk vrijblijvend een kijkje nemen in het atelier of u kunt bellen voor een afspraak. Wij helpen u dan graag verder.

foto3

wessels-kl

Glasfusing

wil1

Glasfusing is de techniek, die wordt gebruikt om stukjes of repen glas van dezelfde of verschillende kleuren samen te voegen door middel van het gedeeltelijk smelten van het glas, gebruikmakend van hogere temperaturen.

Contact

Wil Wessels Glasatelier

Westeinde 172
7671 CG Vriezenveen
T.(0546) 565294F.(0546) 565294

Een email sturen kan ook.
Klik hier.

 

Free business joomla templates