20 jaar


20 jaar  

Glas in lood Enschede

Wij staan het meest bekend om glas in lood panelen voor ramen, deuren of voor in het plafond. Bij ons kunt u naast glas in lood in Enschede tevens terecht voor raamdecoraties, zoals voorzetramen. Deze plaatsen wij in woningen, winkels, restaurants en kerken.

Glas in lood Enschede

Wilt u uw woning beter isoleren, maar is dubbel glas in uw huis niet mogelijk of niet wenselijk? Voorzetramen bieden dan de uitkomst. Deze worden voor uw huidige ramen geplaatst. Heeft u een oud huis met schuiframen of heeft u originele panelen van glas in lood? Dit kunt u niet zomaar vervangen door dubbel glas zonder afbreuk te doen aan de uitstraling. Voorzetramen kunnen zowel aan de binnen- als buitenkant van uw huis worden geplaatst. Ze kunnen zo worden bevestigd dat het aanzicht van het huis niet verandert.

De mogelijkheden

Voorzetramen bieden veel mogelijkheden. Zo kunnen ze in iedere mogelijke vorm worden geplaatst: van boogramen en cirkelvormig tot rechthoekig. Bovendien kunt u ervoor kiezen om de voorzetramen in de zomer weg te halen en in de winter terug te plaatsen. Ze zijn namelijk erg gemakkelijk te bevestigen. Tenslotte heeft u nog de keuze om een frame te laten plaatsen met of zonder scharnieren.

Waarom kiezen voor voorzetramen?

De meest voorkomende reden voor het laten plaatsen van voorzetramen is de isolerende werking. Panden met enkel glas verliezen in de winter veel warmte en in de zomer kan de temperatuur hoog oplopen. Door voorzetramen te plaatsen voorkomt u deze problemen. Het glas biedt samen met de gecreƫerde tussenruimte bescherming tegen temperatuurverschillen en tocht. Het werkt ook tegen geluidsoverlast en u verkleint de kans op vandalisme en inbraak.

Glassoorten

Wij brandschilderen glas en daarnaast is het mogelijk om het glas in lood paneel in isolatieglas te bouwen. U heeft bovendien een ruime keuze aan glassoorten:

  • Mondgeblazen antiekglas
  • Waterglas
  • Kathedraalglas
  • Blank glas

De werkwijze

Aan de hand van de gekozen ontwerpen wordt eerst het glas uitgesneden en daarna in het lood gezet. Vervolgens wordt het gesoldeerd en als laatste worden de panelen gekit en schoongemaakt.

Glas in lood in Enschede

Woont u in Enschede en bent u benieuwd hoe glas in lood bij uw woning in Enschede zal staan? Neem dan eens vrijblijvend een kijkje in ons atelier of neem contact met ons op om een afspraak te maken.

 

Glasfusing

wil1

Glasfusing is de techniek, die wordt gebruikt om stukjes of repen glas van dezelfde of verschillende kleuren samen te voegen door middel van het gedeeltelijk smelten van het glas, gebruikmakend van hogere temperaturen.

Contact

Wil Wessels Glasatelier

Westeinde 172
7671 CG Vriezenveen
T.(0546) 565294F.(0546) 565294

Een email sturen kan ook.
Klik hier.

 

Free business joomla templates