20 jaar


20 jaar  

Glas in lood Hengelo

Glas in lood heeft een prachtig kunstzinnig karakter. Beschikt u over een mooi oud pand? Met het laten plaatsen van glas in lood in Hengelo versterkt u de sfeer en de uitstraling. Kies de kleuren die bij uw woning passen en laat dit in een glas in lood ontwerp terugkomen. Met de juiste lichtinval heeft dit een bijzonder effect.

Glas in lood Hengelo

In kerken en oude herenhuizen ziet u veel glas in lood terug. Vroeger viel glas niet uit één stuk te maken, dus bestond iedere ruit uit glas in lood. De techniek is bovendien al erg oud. De gekleurde delen glas worden gebrandschilderd en vervolgens gesneden naar het gewenste patroon. Daarna worden ze in loodprofielen geplaatst, die aan elkaar worden gesoldeerd op de punten waar ze elkaar kruisen.

De kenmerken

Bent u op zoek naar een glaszetter voor uw glas in lood in Hengelo? Al meer dan 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in het maken, plaatsen en restaureren van glas in lood. Glas in lood kenmerkt zich door de volgende eigenschappen:

  • Eenmalige investering
  • Blijft tientallen jaren goed
  • Sfeervol karakter
  • Ruime keuze aan glassoorten
  • Diverse kleuren mogelijk

Waar glas in lood plaatsen

Wij maken onder andere glas in lood panelen voor ramen, deuren of voor in het plafond. Hiernaast maken we raamdecoraties, zoals voorzetramen en raamhangers. Deze worden geplaatst in woningen, kerken, winkels, cafés of restaurants.

Glas in lood in Hengelo

Heeft u een bepaald ontwerp in gedachten? Of weet u wel welke sfeer u wilt creëren, maar weet u niet hoe? Wij helpen u hier graag bij: op het gebied van glas in lood in Hengelo is er veel mogelijk. Neem eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zorgen ervoor dat het karakter van het gekleurde glas in de vormgeving en uitvoering volledig tot zijn recht komt.

Glasfusing

wil1

Glasfusing is de techniek, die wordt gebruikt om stukjes of repen glas van dezelfde of verschillende kleuren samen te voegen door middel van het gedeeltelijk smelten van het glas, gebruikmakend van hogere temperaturen.

Contact

Wil Wessels Glasatelier

Westeinde 172
7671 CG Vriezenveen
T.(0546) 565294F.(0546) 565294

Een email sturen kan ook.
Klik hier.

 

Free business joomla templates