20 jaar


20 jaar  

Glas in lood reparatie

Glas in lood in een woning of bedrijfspand geeft altijd een bijzondere sfeer. Zowel in een klassiek als modern interieur zorgt het voor een verrassend effect en een fraaie lichtinval die een ruimtelijk karakter en uitstraling geeft. Het is een techniek waarmee u prachtige, sfeervolle details aan een huis kunt toevoegen.

Glas in lood reparatie

Glas in lood ramen kunnen naar verloop van tijd gebreken gaan vertonen, zoals glasbreuk of losgescheurde loodstrips waardoor een restauratie nodig is. Wij kunnen uw raam weer herstellen door een vakkundige glas in lood reparatie. Glas in lood is in zeer veel gevallen op een eenvoudige wijze te restaureren, waardoor de authenticiteit van het glas in lood behouden blijft. Daar waar mogelijk zullen wij voor de restauratie dan ook altijd op zoek gaan naar zo origineel mogelijk materiaal. Heeft uw glas in lood raam één of meerdere gebroken ruitjes? Dan kan het raam weer door ons hersteld worden. Mocht het lood door weersinvloeden teveel verouderd zijn, dan kan het raam worden verwijderd en restaureren wij het voor u.

Reparatie

Glad in lood kan jarenlang mee. De meest voorkomende problemen zijn dat er ruimte tussen het glaswerken en de loodstrips gaat zitten en natuurlijk glasbreuken. Wij kunnen uw glaswerk weer snel en eenvoudig repareren middels een glas in lood reparatie. De authenticiteit van uw glas in lood blijft hetzelfde na de reparatie.

Restauratie

Na ongeveer 75 jaar is een paneel van glas in lood aan restauratie toe. Bij de restauratie van een paneel wordt eerst het glas uit het lood gehaald, vervolgens wordt het paneel opnieuw in het lood gezet, gesoldeerd en als laatste gekit. Het kapotte glas wordt vervangen door nieuw glas dat qua tint en structuur zoveel mogelijk op het oude glas lijkt. Zo wordt het paneel weer water- en winddicht.

Kenmerken van glas en lood

  • Sfeervol karakter
  • Ruime keuze aan glassoorten
  • Diverse kleuren mogelijk
  • Mooie uitstraling

Glas in lood reparatie bij Wessels Glasatelier

Wilt u deze kenmerken ook weer zien in het glas in lood van uw woning? Neem dan contact met ons op voor een glas in lood reparatie.

 

Glasfusing

wil1

Glasfusing is de techniek, die wordt gebruikt om stukjes of repen glas van dezelfde of verschillende kleuren samen te voegen door middel van het gedeeltelijk smelten van het glas, gebruikmakend van hogere temperaturen.

Contact

Wil Wessels Glasatelier

Westeinde 172
7671 CG Vriezenveen
T.(0546) 565294F.(0546) 565294

Een email sturen kan ook.
Klik hier.

 

Free business joomla templates